Bölümümüz Araştırma Görevlisi Murat DİNÇER, Beykent Üniversitesi Tarafından Düzenlenen “Afetler, Kriz ve Dayanıklılık” Adlı Etkinliğe Davet Edildi!

Bölümümüz Araştırma Görevlisi Murat DİNÇER, Beykent Üniversitesi Tarafından Düzenlenen “Afetler, Kriz ve Dayanıklılık” Adlı Etkinliğe Davaet Edildi!

Bölümümüz Araştırma Görevlisi Murat DİNÇER, Beykent Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü tarafından 5 Mayıs 2023 tarihi 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliğe davet edilmiştir.

“Afetler, Kriz ve Dayanıklılık” başlıklı etkinlikte toplumsal dayanıklılık (community resilience) perspektifinden afet yönetimi ve sosyal hizmet çalışmaları üzerine bir değerlendirme sunacaktır.

Zoom programı üzerinden gerçekleştirilecek olan etkinlik bilgileri ve toplantı linkine aşağıdaki bağlantdan ulaşılabilir.

Arş. Gör. Murat DİNÇER’i tebrik eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Program Detayları

Görüntülenme: 451 Yayınlanma Tarihi: 3 Mayıs 2023 Güncellenme Tarihi: 3 Mayıs 2023 17:56:00