Sosyal Hizmet Programı 2018-2019 Ek Kontenjan Duyurusu

PUAN TÜRÜ

TABAN PUAN

EK KONTENJAN

SOSYAL HİZMET (%50 İNDİRİMLİ)

EA

31

Sosyal Hizmet programının %50 Burslu kontenjanlarında ilk 50.000’e girenlere ödeyecekleri ücretten %100 indirim yapılır; bu indirimden yararlanmamış olan %50 Burslu öğrencilere bu programa ilk üç tercihinde yer vermişlerse ödeyecekleri ücretten % 15 indirim yapılır.

Sosyal Hizmet Programına kayıt yaptıran öğrencilerden, “%50 Burslu” 18 kişiye -bursluluk statülerinin koşulları dairesinde- isteğe bağlı (Arapça veya İngilizce) hazırlık sınıfında okuma hakkı tanınır. Daha fazla talep olması halinde, bulundukları statüde programa giriş puan sırası esas alınır. Bu öğrenciler, ödemelerini bulundukları bursluluk durumuna göre yaparlar, bu durumdakilerin yararlandığı haklardan yararlanırlar; devam başarı ve benzeri konularda zorunlu hazırlık sınıfı öğrencileriyle aynı yükümlülüklere tabi olurlar.

Ücret Bilgisi: Sosyal Hizmet programına 4. ve sonraki tercihleriyle kayıt yaptıranların % 50 indirimli öğrenim ücreti 11.610 TL, isteğe bağlı İngilizce ve Arapça hazırlık sınıfı % 50 indirimli öğrenim ücreti 12.150 TL’dir.
(Kredi kartına 10 taksit ve peşin ödemede %6 indirim uygulanmaktadır.)

Eğitim-Öğretim Ücreti Ödeme Koşulları için tıklayınız.

Yurt İndirimleri

2018-2019 akademik yılında üniversitemiz lisans programlarının %50 burslu kontenjanlarına yerleştirilen öğrencilere yurt ücretlerinde %50 indirim uygulanır. Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri ücrete dahil değildir.

Erkek Öğrenci Yurduna kontenjan dahilinde öğrenci kabul edilecektir.

Görüntülenme: 428 Yayınlanma Tarihi: 12 Eylül 2018 Güncellenme Tarihi: 13 Eylül 2018 11:05:33