Salgın Hastalıklar ve Sosyal Hizmet

Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri Salgın Hastalıklar ve Sosyal Hizmet Etkinliğinde Buluşuyor!
9 Mart Salı günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek etkinlikte, İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Güçlü ile birlikte; salgın hastalıklar, Covid-19 pandemisi ve bu pandeminin diğer salgın hastalıklardan farkı, salgın hastalıkların biyopsikososyal etkileri, salgın hastalıklarda sosyal hizmetin rolü ve bu alanda yurt içi ve yurt dışındaki sosyal hizmet uygulama deneyimleri tartışılacaktır.

Etkinlik kapsamında; salgın hastalıkların genel özellikleri, halk sağlığı çalışmalarının temeli ve halk sağlığı alanında sosyal hizmet müdahaleleri ile ilgili hususlar değerlendirilecektir.

Çevrimiçi olarak Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Detaylar

• Tür: Online