Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencileri Bağımlılık ve Sosyal Hizmet Etkinliğinde Buluşuyor!

16 Mart Salı günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek etkinlikte, Yeşilay Danışmanlık Merkezinde (YEDAM) sosyal hizmet uzmanı olarak görev alan Başak ÖĞÜT ile Bağımlılık ve Sosyal Hizmet temalı bir etkinlik gerçekleştirilecektir.
Bağımlılık alanında sosyal hizmetin ve sosyal hizmet uzmanlarının yerinin tartışılacağı etkinlikte Covid-19 pandemisi sonrası bağımlılık çalışmalarının seyri ve sosyal hizmet uzmanlarına düşen roller de ele alınacaktır.

Peki... Bağımlılığın olmadığı bir dünya tahayyül edebilir miyiz? Gelin hep birlikte öğrenelim!

Çevrimiçi olarak Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Microsoft Teams Kodu: g3y0xdc

Detaylar