Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencileri ve Öğretim Elemanları İle Gerçekleştirilen Dönem Sonu Değerlendirme Anketi Sonuç Raporu Yayınlandı!

Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencileri ve Öğretim Elemanları İle Gerçekleştirilen Dönem Sonu Değerlendirme Anketi Sonuç Raporu Yayınlandı!

Üniversitemiz sosyal hizmet bölümü bölüm başkanlığınca gerçekleştirilen dönem sonu değerlendirme anketi sonuç raporu yayınlandı. Bölüm öğrenci ve öğretim elemanlarının 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılında gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinden memnuniyetlerini belirlemek amacı ile hazırlanan çalışma ile öğrenci ve öğretim elemanlarının görüşleri alındı.

Öğrencilerin, bölümde gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri, alınan dersler, ders dışı etkinlikler ile açılması talep edilen dersler ilişkin memnuniyetlerin ölçüldüğü bu çalışmada ayrıca öğretim elemanlarının da bölüme ve bölüm öğrencilerine ilişkin değerlendirmeleri alındı.

Bölümde üçüncü kez uygulanan bu değerlendirme sistemine ilişkin katılımcı memnuniyetinin yüksek olduğu gözlenen bu çalışmanın eğitim uygulamalarında kaliteyi arttırmak adına önemli olduğu düşünülmekte ve önümüzdeki yıllarda tekrarlanması hedeflenmektedir.

 

Çalışmada kullanılan anket formuna aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Öğrenci Dönem Sonu Değerlendirme Anketi

https://forms.gle/Fon1CwBsgPx93WPY9

Öğretim Elemanı Dönem Sonu Değerlendirme Anketi

https://forms.gle/dihLNkM1FLY66Y1G6

 

Çalışmanın sonuç raporuna buradan ulaşılabilir.

 

Görüntülenme: 861 Yayınlanma Tarihi: 13 Ağustos 2021