Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencileri ve Öğretim Elemanları İle Gerçekleştirilen Dönem Sonu Değerlendirme Anketi Sonuç Raporu Yayınlandı!

Üniversitemiz sosyal hizmet bölümü bölüm başkanlığınca gerçekleştirilen dönem sonu değerlendirme anketi sonuç raporu yayınlandı. Bölüm öğrencilerinin 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılında gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinden memnuniyetlerini belirlemek amacı ile hazırlanan çalışma ile öğrencilerin görüşleri alındı.

Öğrencilerin, bölümde gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri, alınan dersler, ders dışı etkinlikler ile açılması talep edilen dersler ilişkin memnuniyetlerin ölçüldüğü bu çalışmada katılımcıların değerlendirmeleri grafik gösterimler ile sunuldu.

Çalışmada kullanılan anket formuna aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Öğrenci Dönem Sonu Değerlendirme Anketi

Çalışmanın sonuç raporuna buradan ulaşılabilir.

Görüntülenme: 207 Yayınlanma Tarihi: 20 Şubat 2024