Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencilerinin Tez Sunumları Gerçekleştirildi!

13 Haziran Pazartesi günü bölümümüz son sınıf öğrencilerinin yürüttükleri tez çalışmalarının sunumları gerçekleştirildi. Üç farklı tez çalışmasının sunulduğu etkinlik bölüm içi ve dışından katılımcıların ilgisini gördü. Prof. Dr. İshak AYDEMİR danışmanlığında yürütülen “Uluslararası Öğrencilerin Karşılaştıkları Sorunlar”, Dr. Öğr. Üyesi Talip YİĞİT danışmanlığında yürütülen “Modern Dünya’nın Yeni Sorunu İklim Değişikliği: Sosyal Hizmet Bağlamında İnsan Merkezli Sürdürülebilir Kalkınma” ve Dr. Öğr. Üyesi Bilge ASLAN AÇAN danışmanlığında yürütülen “Ortaokul Öğrencilerinin Okulu Bırakma Nedenleri” adlı tez çalışmalarının sunumu soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Bu başarılı çalışmalara imza atmış olmalarından ötürü öğrencilerimizi kutlar, mezuniyet sonrası süreçte başarılar dileriz…

Görüntülenme: 480 Yayınlanma Tarihi: 15 Haziran 2022