Sosyal Hizmet Kulübü ve Bölüm Mezunları İşbirliğinde Mentörlük Buluşmaları Gerçekleştirildi!

Üniversitemizin öğrenci kulüplerinden biri olan Sosyal hizmet Bölümü Öğrenci Kulübü, bölüm mezunlarının tecrübelerini paylaştığı etkinlik serisi düzenledi. Online olarak gerçekleştirilen toplantılara bölümümüzün 2018 ve 2019 yıllarında mezun olan değerli mezunlarımızdan katılım sağlandı.

Çarşamba ve cumartesi günleri gerçekleştirilen etkinliklerde dokuz mezunumuz bölümümüzdeki öğrencilere eğitim ve mezuniyet sonrası süreçlerdeki deneyimlerinden bahsetti. Etkinlik mezunların  çeşitli önerileri ve soru-cevap kısmı ile sürdürüldü.

21 Mayıs – 20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen bu etkinlikte öğrenciler ileriki eğitim yıllarında ve özellikle mezuniyet sonrası süreçte kendilerini nelerin beklediği hakkında mezunların deneyimlerinden yararlanma fırsatı buldu.

Görüntülenme: 557 Yayınlanma Tarihi: 6 Temmuz 2020