Üniversitemiz Sosyal Hizmet Bölümü Erasmus+ Anlaşmalarına Yenilerini Eklemeye Devam Ediyor!

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, Erasmus+ kapsamında Avrupa’nın en iyi üniversiteleriyle yaptığı değişim anlaşmalarına üç yeni üniversiteyi daha ekledi.

Erasmus + kapsamında Sosyal Hizmet Bölümümüz İspanya’nın prestijli üniversitelerinden Bilbao ve San Sebastian şehirlerinde bulunan Deusto Üniversitesi (University of Deusto), Almanya’da bulunan Vechta Üniversitesi (University of Vechta) ve Litvanya’da bulunan Klaipeda Üniversitesi (Klaipeda University) ile karşılıklı Erasmus+ anlaşması imzaladı.

Avrupa Komisyonu öğrencilerimize akademik çalışmalarını Almanya ve İspanya’da sürdürdükleri dönem boyunca aylık 500€ luk, Litvanya’da sürdürdükleri dönem boyunca da aylık 300€ luk aylık bir hibe sağlamaktadır.

Görüntülenme: 1174 Yayınlanma Tarihi: 24 Ocak 2019